Pippurikirurgi – Norwegian Wood – The Beatles cover


Tervetuloa!
Tervetuloa kotisivuillemme!
Täältä voit tilata meidät keikalle, katsella kuvia, tai vaikkapa lähettää ihailijakirjeitä.

Pippurikirurgi & Ohitusleikkausorkesteri esittää The Beatlesin kappaleita akustisesti, reilulla ripauksella hirtehistä huumoria. Sovituksissa on pyritty tuomaan vanhoihin tuttuihin kappaleisiin uudenlaista ryhtiä. Esityksissä pyritään yleisön huomioonottavaan hauskanpitoon, jossa välispiikitkin saattavat taipua stand up -komiikan puolelle. Keikoilla tuppaa siksi olemaan ällistyttävän hyvä meininki.

Juuso Waris — laulu, kitara, sambapilli, triangeli, muumitamburiini, kumiporsas, poronsorkat, hiekkaputki ja mopon töötti

Juska Ojajärvi — haitari ja taustalaulu

Philip Holm — kontrabasso ja taustalaulu

Yhtyeen jäsenet ovat viihdyttämisen ammattilaisia. Musiikin opiskelua on heillä takanaan vuosikausia alan arvostetuimmissa oppilaitoksissa, mm. Sibelius-Akatemialla sekä Pop & Jazz -konservatoriolla. Uuttera treenaaminen ja keikkailun tarjoama elämänkoulu ovat tiivistäneet trion keskinäistä telepatiaa vuoden 2011 keväästä lähtien, jolloin nuo kolme silloista Pop & Jazz -konservatorion opiskelijaa totesivat kemioidensa kohtaavan suotuisalla tavalla.

The Beatlesien tuotanto on varsin turvallinen musiikkivalinta moneen tilaisuuteen, sillä kaikkien sukupolvien ihmisistä löytyy Beatles-faneja. Hauskinta on, että myös ne kuulijat, jotka ovat alunperin syystä, tai toisesta vihanneet The Beatlesia, ovatkin rakastaneet Pippurikirurgien versioita samoista biiseistä! Ohjelmiston kaikissa kappaleissa on potentiaalia päräyttävään shownumeroon, mutta laulut toimivat oikein mainiosti myös taustamusiikkina, jota yleisö voi halutessaan syventyä kuuntelemaan.

Monenlaisiin tilanteisiin taipuva, pieneen tilaan ahtautuva, tai suuren lavan haltuun ottava orkesteri pystyy esiintymään tarvittaessa täysin akustisesti, tai pienen vahvistuksen kanssa, aina tilanteesta riippuen. Yhtyeen päämaja sijaitsee Helsingissä, mutta Pippurikirurgimobiili hurauttaa vaikka maailman toiselle laidalle.